Musik

Musik

Pernille Solo

Pernille Solo er titlen på Pernille Højmarks debutalbum der udkommer primo marts 2018. Singlen “ Simpelthen Fantastisk “ udkom d. 18 maj 2017 og henover året 2017 udkommer der yderligere 2 singler. Alle singler udkommer med ledsagende videoer.

Pernille og “ Det Kompetente Band “ har været på en klubtur rundt i det ganske land i marts / april 2017. Succesen følges op af nogle enkeltstående jobs i 2017, samt en større turne i foråret 18.

Debutalbummet er nyskrevne sange med tekster af Pernille og musik af hovesageligt Louise Dubiel og Kristian Martinsen.

Pernille Solo “ Live “ er et underholdende show selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangeren Pernille som vi kender og kan li´ hende.

Repertoiret indeholder sange fra det kommende debutalbum samt afstikkere til Sebastians ” Når lyser bryder frem “, Benny Andersens “ Hilsen til forårssolen “, Leonard Cohens “ Dance me to end of love “ ( i en dansk oversættelse ), Gasolins “Langebro “ m. fl.

Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse.

Pernille backes af “ Det Kompetente Band “ med kapelmester Peter Michael, keyboards, Lars Fabiansen, guitar, Jacob Hatholt, trommer, Tore Hauge, bas samt Stine Findsen, kor.

pernille pressebillede

Pernille Højmark Med Pianist

Pernille med pianist er et underholdende ”one woman” show med en af Danmarks mest kendte og respekterede entertainere. Sammen med sin faste pianist, Peter Michael, tages publikum med på en rejse rundt i Pernilles omfattende musikalske univers.

Der er bud på bedste viser fra revyernes guldalder, Du gamle måne, Ølhunden glammer, Solitudevej m. fl. Der er afstikkere til Benny Andersens, Hilsen til forårssolen, Leonard Cohens, Dance me to end of love og Gasolins, Langebro. Sidst, men ikke mindst, runder Pernille af med nogle af Sweethearts største hits, Ta´ med ud og fisk, Sommer og sol m. fl. Det hele bliver bundet sammen med historier fra det virkelige liv og et godt glimt i øjet.

En aften med Pernille Højmark giver publikum mulighed for at lytte, lære, få en svingom og synge med.

Sweethearts

Et rockorkester, der spiller popmusik. Denne kombination har Sweethearts haft succes med i 29 år, og orkesterbussen har kørt længere end 15 gange rundt om jorden.

Sweethearts er et festorkester, der spiller for alle slags mennesker og generationer med energi, rock og pop. Blandt de mest populære numre finder vi klassikere som ”Sommer og sol,” ”Disco Tango” og ”Så længe jeg lever.”

Sweethearts er et festorkester, der med 9 albums og 1.500 koncerter for længst har cementeret sit ry som Danmarks partyband nr. 1.

Læs mere på Sweethearts hjemmeside eller på Facebook.

Det Røde Hav

Sammen med trioen Det Røde Hav leverer Pernille Højmark fortolkninger fra store danske sangskrivere som P.H., Oswald Helmuth, Kai Norman Andersen og Benny Andersen.

Med sange som ’Jeg sætter min hat, som jeg vil,’ ’Solitudevej,’ ’Kom hjem’ og ’Henne om hjørnet.’ Det er fortællinger fra en svunden tid. Om galskab, passion, kamp og moralsk løssluppenhed.

Følg også Det Røde Hav på Facebook